Koolmusic.Koolhost.com : Thalía : Thalía 
Natalia Oreiro 
News - albumok - dalok - MIDI - MP3 - életrajz - fotók - videóklipek - tv - koncert - bulvár - autogram

Az év esküvője

2000. december 2., 18:30, New York, St. Patrik székesegyház: Thalía és a nála 25 évvel idősebb Thomas D. Mottola (54) minden képzeletet felülmúló mennyegzője, a mexikóiak számára vérmérséklettől (és nemtől) függően ünnep vagy tragédia.
Csak néhány adat:
  • Thalía ruhája 350 000 dollárba (több, mint 9 és fél millió forintba) került. Az uszály 6 méter hosszú volt. Az egész ruha összsúlya közel 70 kilogramm! A fátyol elkészítéséhez 200 méter tüllt használtak fel.
  • Az esküvő összköltsége másfél millió dollár (majdnem 420 millió forint) volt. A 14 emeletes, 160 centiméter magas esküvői tortát 1000 kis fehér és rózsaszín, marcipánból készült rózsa, Thalía és Mottola és egy galambpár figurája díszítette. Az esküvőn 200, az azt követő fogadáson 1200 meghívott vendég vett részt. A templomi esküvőre közel 15 ezer rajongó látogatott el.
  • Thalía nászajándéka egy 25 millió dollár (majdnem 7 milliárd forint!) értékű villa, amely New York legelőkelőbb részében, a Block of Power negyedben található.
  • A görögországi nászút 3 hónapig tartott.
  • A ceremónia folytatásaként egyébként még 2 mennyegzőt tartottak, egyet Mexikóban, egyet Miamiban, ezek már zárt körűek voltak.
  • A vendégek között volt többek között: Julio Iglesias, Jennifer Lopez, Bruce Springsteen, Gloria Estefan, Michael Jackson, Robert De Niro, Danny DeVito, Fernando Carillo. Ricky Martin is a meghívottak között volt, de ő nem tudott elmenni. >>
Egyszóval Mottola kitett magáért, nem sajnálta a pénzt az esküvőre.
Az esküvői képek >>
Thalía ruhájának vázlata Thalía ruhájának vázlata
News - albumok - dalok - MIDI - MP3 - életrajz - fotók - videóklipek - tv - koncert - bulvár - autogram

Reklám: