Koolmusic.Koolhost.com : Natalia Oreiro : Thalía 
Natalia Oreiro 
News - albumok - dalok - MIDI - MP3 - életrajz - fotók - videóklipek - tv - koncert - bulvár - autogram/linkek

Natalia Oreiro velünk Dáridózott

Csiszár Jenővel a Női sztriptízben Már hetekkel korábban lázban égtek a magyar Natalia Oreiro-rajongók, mikor kiderült, hogy a Vad angyal hazánkba látogat. De még senki nem számított rá, mi minden fog történni ilyen rövid idő alatt. Natalia Oreiro gépe 2000. december 11-én, hétfőn este 7 órakor szállt le a Ferihegyi repülőtérre. Akkora tömeg várta, hogy csak második kísérletre sikerült kijönnie a tranzitváróból testőrei kíséretében. Aki csak közel került hozzá, már kapta is az autogramot. A repülőtéren Natyt Habsburg György fogadta. Mili 4 napos ittléte alatt egy Margitszigeti hotelban szállt meg. 13-án 15 órakor dedikálta 2 lemezét a Váci úti Duna Plazában, a Virgin MegaStore-ban. Az érdeklődés itt sem nem lankadt, a hatalmas tömegből többen elájultak. A színésznőt vendégül látó tv2 kreatívnak és aktívnak bizonyult. Natalia volt az első és utolsó vendége Csiszár Jenő alkalmi műsorának, a Női sztriptíznek. A műsorvezető zavarba ejtő kérdéseire frappáns válaszokat kapott. "Arra vagyok a legbüszkébb, hogy az egyik válaszomnál teljesen elállt a lélegzete, és szóhoz sem jutott. Arra számíthatott, hogy egy félénk kislánnyal lesz dolga, de voltak olyan pillanatok, amikor csak nézett, mint a moziban." - (nyilatkozta később Natalia az egyik lapnak.) Ám Naty a legnagyobb sikert kétségtelenül Natalia Oreiro velünk Dáridózott a Dáridóban aratta. Másfél órával a műsor felvételének megkezdése előtt már zsúfolásig tele volt a Kongresszusi Központ. Natalia Oreiro feszes vörös bőrruhában lépett föl. Natalia Oreiro a MÁV Kórházban Előadta: Cambio dolor, Tu veneno, Que si, que si, Huracán, Me muero de amor. Hatalmas sikere volt. A tévén keresztül a rajongók tombolása szinte elnyomta a zenét. Natalia a fellépésen kapott egy pulikölyköt Lajcsitól. A Mili névre "keresztelt" jószág a finálét Naty ölében töltötte el. A Vad angyal Milagrosa az életben is olyan jólelkű, mint a filmben. Teljes magyarországi fellépti díját, vagyis 3 millió forintot adományozott a MÁV Kórház gyermekoszályának. "Akkor igazán fontosnak érzem magam, ha egy kis csillogást vagy örömkönnyet látok a beteg gyerekek szemében. Ha egyszer nekem is lesz egy csemetém, arra fogom nevelni, hogy segítsen másokon..."

Natalia frizurája: a kicsit kihegyezett frufrut a színésznő a 60-as éves sztárjától, Betty Page-től kölcsönözte. "Persze modernizáltam az imázst." Ezt a stílust a második stúdióalbumához választotta, mivel gótikus beütést akart kölcsönözni a lemeznek. Azóta Naty már visszatért az eredeti, romantikusabb barna göndör hajkoronájához. Ennek több oka volt. "Már untam a Kleopátra-frizurát, nehéz volt rendben tartani, mindig szétfújta a szél. Úgy döntöttem, nem idegesítem vele többet magamat. Úgy gondolom, a döntésemnek a környezetem is örült. Jobb, ha a természetességre törekszünk."  Így érzékeny búcsút veszünk a 21-dik századi űrboszorkától.

Natalia a Story legjobb külföldi sztárnak járó Ötcsillag-díját is bezsebelte ittléte alatt. Továbbá átvehette platina- (Natalia Oreiro) és aranylemezét (Tu veneno, mely azóta már szintén platina). Talán mondhatjuk, hogy azon a pár napon és az utána következő hetekben ő volt a bulvársajtó sztárja. Több tucat riport és interjú készült vele.

News - albumok - dalok - MIDI - MP3 - életrajz - fotók - videóklipek - tv - koncert - bulvár - autogram/linkek

Reklám: